divendres, 9 de desembre del 2011

Sopar-recital en homenatge a Estellés

Castelló de la Ribera, 25 de setembre de 2011

El passat dissabte ens reunírem a sopar en bona companyona més d'un centenar de persones amb la intenció d'honorar un dels nostres millors poetes: Vicent Andrés Estellés. Tot i que Paco Muñoz havia insinuat la seua intenció d'acompanyar-nos, finalment no va poder ser amb nosaltres. La sorpresa ens la donaren Josep Lozano i Magda –la seua esposa- que no esperàvem i ens alegraren amb la seua assistència, participació i suport a aquesta primera festa de Vicent Andrés Estellés a Castelló.


En els prolegòmens al sopar Josep Lozano ens contava com es va iniciar aquesta idea del sopar–revetlla literària en la VI Trobada d'escriptors de la Ribera, que feren a Castelló en febrer del 2010.  

En acabar de sopar, els poemes i la prosa d'Estellés, recitats pels escriptors castelloners -amb acompanyament audiovisual- i les cançons de Rafael Estrada –inspirades en poemes de l'Estellés i altres poetes valencians- ompliren de sons l'espai de la nau de la Cambra i ens feren gaudir d'una revetlla plena d'enyorances i bons records. 


Des d'ací el nostre agraïment a la col·laboració entusiasta i desinteressada d'Anna, Isabel, Maurici, Sebastià, Tobies i Xavier que prepararen acuradament les seues intervencions en la revetlla; així com als nostres invitats Josep i Magda que també es sumaren al recital.

El nostre reconeixement a la ciutadania castellonera que –superant altres coincidències- ens va regalar la seua assistència per gaudir, tots plegats, d'una nit inoblidable i per a repetir, sens dubte.


AJCR-Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera
PCiC-Plataforma Cívica Castellonera