dijous, 14 de maig del 2009

Actes per el Castellet, i la Font Amarga.

En aquests dies de bon temps, calor, i dies llargs, abelleix eixir a la natura, i a la muntanya, i és en aquests dies, en aquestes excursions, en que ens preguntem de quina salud gaudeix la nostra muntanya. Sobretot els llocs més típics, i nomenats del poble, la Font Amarga, i el lloc d'on rebem el nom, el nostre benvolgut Castellet.

Per això, per a informar-nos, i informar a tots els nostres veïns, hem muntat unes jornades, tant informatives, com participatives.


Les jornades tenen dos actes on ens hem reunit diferents parts de la població del poble.
El primer acte serà aquest divendres, al Bar l'Obrera, on és farà una xerrada explicativa, “La Font Amarga i El Castellet“, on intervindran Alfred Gregori i Joan Ramon Murillo, i es parlarà sobre la situació actual d'ambdos paratges. La xerrada serà a les 20 hores.


En segona instància, i diumenge al mati, ens reunirem a la Fabrica de Paper a les 9,30h, per a anar a visitar aquests reconeguts paratges, pegant una volta per la senda que les recorre, i amés anirem guiats per Lidia Castan, arqueòloga, que ens explicarà tot el que deguem saber sobre el Castellet, tant l'actual estat, com la història del mateix. I Joan Ramon Murillo, Biòleg, que ens parlarà en aquest cas, sobre la fauna i la flora de la zona. Una volta que durarà al voltant d'unes 4 hores.



Actes organitzats per l'Assemblea de joves de Castelló de la Ribera, l'IES Vicent Gandia, i les regidories de Cultura, i Medi Ambient.
foto extreta del Bloc de Josep Mena link