diumenge, 5 d’abril del 2009

Presentació Històries del Paradís, i concert Mi#

El dia d'ahir, 4 d'abril, va ser el primer gran acte de l'Assemblea de joves de Castelló de la Ribera.

En primer moment va començar amb la presència dels coneguts, i reconeguts, veus dels grups Obrint Pas, i la Gossa Sorda, Xavi Sarrià, i Josep Nadal, respectivament. Aquests presidiren una taula rodona sobre el nou llibre que ha fet Xavi, Històries del Par
adís. On es parlaren no sols de les diferents històries que incorpora el llibre, sinó amés de la vida, i les experiències del cantant. Unes 70 persones acudiren a l'acte, i pogueren accedir al cantant per a que els firmara el llibre, i algun que altre, fotografiar-se amb ell.

En acabar es feu un sopar popular, i de germanor, on la gent a
profità per agafar forces per al que es quedava, i de pas xerrar i compartir idees, i opinions sobre el llibre.

Més tard, una volta acabà el sopar vingué un altre acte, amb una
 sorprenent quantitat de gent, que no cabien en la sala, l'antic bar de
 l'obrera, arribant a un nombre proper a 130 persones. On el jove cantautors, Mi#, presentava el seu treball en directe, després que el seu bloc, a ta mare va que fumes, fora premiat al millor bloc d'arts de les comarques centrals.

Una posada en directe que comptà en diferents col·laboracions, des de poesia, fins a postures més dures, com veus més "hardcore", i actituds de les més rebels, com el gos rabiós, que en acabar la seua cançó trencà la guitarra que estava emprant.




I en acabar festeta, amb punxa-discs. Fins que la gent es cansà.