divendres, 19 de desembre del 2008

Dissabte completet...

Demà dissabte ens toca un dels dissabtes més complets de les últimes setmanes, a nivell de País. Ja que com bé sabem la setmana passada el vam tindre bastant ple també.

Primerament parlar que finalment el concert de Paco Muñoz, aquest bon amic del poble, serà demà finalment, després de tenir que retrassar-lo una setmana. Un concert d'acomiadament del nostre poble, que ens portarà a la seua música més volguda, i als nostres anys d'infantesa.


També parlar d'una data que cal seguir com tots els anys, l'aniversari de les normes de Castelló, del 32, aquesta ocasió és el 76 aniversari, o com diuen els convocants, el 75 + 1. Amb una manifestació que recorrerà per el centre de, la nostra homologa de la Plana, Castelló. I eixirà a les 7 de la vesprada de la Plaça de la Independència, o més coneguda com la Farola. Amb actes en acabar.

I per finalitzar tenim actes a la veïna Carcaixent, on hi haurà un concert organitzat pel Consell de la Joventut, on tocarà entre altres, els vells amics del poble, Gossa Sorda. Amb un preu més que raonable, 3€, i una bona festa assegurada. De segur que més d'un castelloner, i de l'assemblea s'arrima.