dissabte, 9 de febrer del 2013

Pep "Botifarra" i Miquel Gil presenten NUS

El pròxim diumenge 10 de març a les 19h, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil presenten al Teatre Ideal de Castelló de la Ribera “Nus”, un nou espectacle acústic que pretén una interacció entre el públic i els artistes. Després de la presentació al Micalet de València, i al Festivern, comencen la seua gira i venen al veí poble de la comarca per a compartir música, rises i anècdotes.

El recital no es limitarà a l'actuació que podries esperar de Miquel Gil i Botifarra, sinó que podràs participar activament si ho desitges, preguntant o fins i tot cantant alguna de les cançons.

Vos convidem a que passeu una vesprada diferent, i especial, amb dos dels cantants més emblemàtics de la nostra cançó tradicional i que engrandeixen la cultura popular valenciana. Dos veus que a ningú deixen indiferents i que compten amb seguidors arreu del territori.

El preu-donatiu per a poder accedir al concert serà de 8€ anticipada i 10€ en taquilla, i les podreu adquirir en La Taska Quatre Gats i Impremta El Mirall de Castelló de la Ribera, la llibreria la Costera de Xàtiva i al CSB El Terra de Benimaclet.

Més informació:

Llocs de venda:
  • Taska Quatre Gats: Al carrer major, 23, junt a l'auditori Rex
  • Impremta el Mirall: Carrer del Pedró, 10 al passar la plaça de l'Ajuntament. WEB ací.
  • Llibreria la Costera: Av Gregorio Molina, 17,  Xàtiva, WEB ací.
  • Centre social Bar Terra: Baró de sant Petrillo 9, Benimaclet, València, WEB ací