dissabte, 8 de setembre del 2012

Presentació del primer disc de Mi Sostingut: Projecte Escolopendra

El pròxim dissabte 8 de setembre l'Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera vos convidem a la presentació del primer disc de Mi Sostingut: Projecte Escolopendra, paraula extreta de l'imaginari de l'escriptor W. Burroughs (en la novel•la L'esmorzar nu, la gent no para de traficar amb carn d'una espècie d'escolopendra aquàtica que té propietats lisèrgiques). El projecte de Mi Sostingut és un recull de tonades pop que beu del rock alternatiu però amb alta càrrega poètica del terreno i més enllà.. Serà al Teatre Ideal a les 19:30 de la vesprada i comptarà amb l'immaculat amadrinament de les Mãedéus, que ajudaran a que la festa siga completa.


Mi# va començar amb les lletres i la música de Josep Artés, al qual es va incorporar Martín Martorell per a les actuacions en acústic i més tard acabaren de formar el grup amb Raül Uberos, El Beato i la Grefu.


La realització d'aquest primer disc ha estat possible gràcies a un micromecenatge o crowfunding, en el qual hem participat i contribuït econòmicament a canvi d'un concert amb el grup sencer. El primer concert de Mi Sostingut (aquell dia sols amb Josep Artés) va coincidir precisament amb el primer acte que vam fer com a Assemblea, i és per això que han triat el nostre poble per a cel•lebrar que l'escolopendra ha vist la llum. 


Podeu escoltar i descarregar-vos el disc de forma totalment gratuïta en:

http://misostingut.bandcamp.com